Teuvo V. Riikonen
www.teuvovriikonen.fi
 
TVR Facebook
Twitter
 ETUSIVU
INFO


Tunisiassa
Tunisiassa 1999


Pariisissa
Pariisissa Riemukaarella 2002


Tuusulassa
Lasten kanssa Tyyne-mummoa katsomassa Tuusulan Nuppulinnassa 2000-luvun alussa


Gibraltarilla
Gibralttarilla


MUIDEN MIELESTÄ


Kristillisen mediatyön ja yhteiskristillisten projektien kautta olen saanut tutustua Teuvo V. Riikoseen. Hän on selväpiirteisyydessään ja -sanaisuudessaan mies paikallaan tässä yhteiskunnassa ja sen päätöksenteossa. Elämänkokemukset ja älyllinen pohdinta eivät jää vain filosofoinnin asteelle vaan hän osaa yhdistellä asioita ja laittaa niitä käytäntöön, näyttäen samalla hyvää esimerkkiä muille. Jumalan johdatus ja kristillinen arvopohja antavat hänelle parhaat lähtökohdat työskentelylle ihmisten hyvinvoinnin parhaaksi.
Jarkko Malinen
Yrittäjä, freelancer-toimittaja
Savonlinna

Minulla on ollut vuosien varrella etuoikeus tutustua Teuvo V. Riikoseen, ja tehdä hänen kanssaan yhteistyötä mm. erilaisissa yhteiskunnallisissa asioissa. Koulutus- ja kulttuurikysymykset, Israel-ystävyys ja kristillinen uskon vakaumus ovat yhdistäneet meitä, huolimatta siitä, että olemme tehneet yhteiskunnallista vaikuttamista eri poliittisen puolueen riveissä. Ydin on kuitenkin siinä, että jaamme saman kristillisen ihmiskäsityksen päätöksentekomme pohjana, josta nousee usein käyttämämme ajatus; ”jokaisella ihmisellä on ehdoton ihmisarvo, eikä sitä tule missään oloissa alistaa markkina-arvolle!”
Arvostan Teuvoa monipuolisesti lahjakkaana ja vakaumukseen sitoutuneena ihmisenä. Miehenä, joka uskaltaa kuunnella sydämensä ääntä.
Hannu Takkula

Olen tutustunut Teuvo V. Riikoseen eduskuntavaalikampanjan aikana. Vaikka tuttavuutemme on lyhyt, olen mielestäni saanut melko kattavan kuvan hänestä. Teuvo on määrätietoinen, sanojensa takana seisova mies, joka haluaa eduskuntaan arvojansa puolustamaan. Ei siis valtaa ja kunniaa itselleen hamuamaan.
Arvostan Teuvoa sellaisten asioiden takia, joille hän itse ei ole voinut mitään, mutta jotka ovat muovanneet hänestä sen miehen, joka hän nyt on: isättömyys, lapsuus kapean leivän ääressä, työläisäiti, vastuunottaminen nuoresta pitäen. Näiden lisäksi hänellä on kokemusta lapsiperheen avioliiton arjesta, vanhusten hoidosta sekä katulähetystyöstä.
Teuvolla on ymmärrystä, jota monelta puuttuu. Hänestä on niiden puolustajaksi, jotka eivät itse pidä ääntä itsestään. Huumorintajuakin löytyy, ja asioihin paneutumista.
Teuvo eduskuntaan!
Raija Pajunen
lehtori, Mikkeli

Teuvo V Riikosen entisenä esimiehenä ja läheisenä työtoverina sanon: Varokaa tätä miestä! Varokaa te, jotka ette pidä tärkeinä lasten, nuorten ja perheiden todellista hyvinvointia! Varokaa te, joiden mielestä kristilliset arvot pitäisi unohtaa politiikassa! Varokaa te, jotka ajatte hyväosaisten asioita, mutta unohdatte elämän laitapuolelle joutuneet! Varokaa!
Heikki Haataja
rovasti, Nurmijärvi

 


Copyright ©2008 teuvovriikonen.fi